Hmm..
Mana nk start ni.. dah lama tak buka blog ni. nak BERblog pun dah tak tahu..haihhh.. mcm la sebelum ni tahu sgt. OKAY! mmg diakui saya mmg failed bab penulisan. otak saya tak cukup kreatif untuk buat org tertarik dgn jalan cerita saya. hehe..
Rasanya dah berbulan-bulan tak update entry baru. life boring nk cerita pasal apa la kan. Routine setiap hari benda yg sama saja.
Bangun tidur
-
-
-
Pergi kerja
-
-
-
Balik Kerja
-
-
-
Online
-
-
-
Tidur
Bezanya cuma hari ni makan makanan lain. pakai baju lain. borak cerita lain.. heh.. boringkan. tapi ni la life org bujang bekerja. cuba dah kahwin and ada anak. seronok la sikit. kalau anak buah saya ada kat rumah mmg best je. hilang stress bila tgk budak kecik. ehh.. melalut sampai hal anak kahwin semua ni knp pula.
Okay..
Di sini, Hari ini, Di blog ini saya nk kongsi resepi pavlova.. alaa.. mesti la dah tahu kan apa tu pavlova. dah byk pun kat blog blog lain cerita pasal pavlova ni.
Tapi saya nk cerita juga pasal pavlova ni. Pavlova ni diperbuat dari putih telur dan gula. tapi saya suka rasa yg kurang manis. tak suka manis-manis sangat. Sebenarnya senang je buat pavlova ni. tapi ntah knp masa first time saya buat mcm tak menjadi.. kesian kesian kesian.. sobss.
Tapi,
Now dah pro okay. siap boleh ajar org lain lg taw.. :p
Rasanya tadi mcm rajin sangat nk share resepi dia. tapi dh menaip ni jadi malas pulak. hehehe..
Naahh!! ni gambar PAVLOVA kita. tak menarik pun. tapi rasa dia omnomnomnom ommm menarik sgt.
:p
^__^
Ni pulak gambar budak budak high blood sugar.. weeeee..
Bye :')